Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار آذربایجان غربی گفت: تمامی مسیل‌ها و نقاط بحرانی در معرض سیل استان شناسایی شده است.

به گزارش ایسنا، محمدمهدی شهریاری در سومین جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران استان که صبح امروز با حضور اعضای این شورا در محل استانداری برگزار شد، گفت: اقدامات و تمهیدات لازم برای مقابله با حوادث احتمالی ناشی از بارندگی در استان پیش بینی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام عالی استان اضافه کرد: تمامی مسیل‌ها و نقاط بحرانی در معرض سیل در استان شناسایی و اقدامات پیشگیرانه و حفاظتی در این نقاط توسط فرمانداران و دستگاه‌های ذیربط انجام گرفته است.

وی افزود: با بارندگی‌های بسیار خوبی که اتفاق افتاده و ادامه دارد، وظیفه ماست که با مدیریت صحیح، بیشترین بهره را از این نعمت الهی بویژه در جهت احیای دریاچه ارومیه ببریم.

شهریاری در ادامه ضمن تاکید بر توسعه زیرساخت‌های هواشناسی در آذربایجان غربی، از اداره کل هواشناسی استان خواست طرح مطالعاتی را در این خصوص تهیه نماید.

استاندار آذربایجان غربی لایروبی رودخانه‌ها را از دیگر برنامه‌های سال جاری عنوان کرد و گفت: امسال لایروبی ۱۴۰ کیلومتر از رودخانه‌های استان در دستور کار است؛ این کار در حقیقت یک سرمایه گذاری برای استان است که می‌تواند از بروز حوادث و خسارات سنگین ناشی از سیل جلوگیری کند.

شهریاری همچنین از تشکیل ستادی به منظور آزادسازی حد بستر و حریم رودخانه‌ها در استان خبر داد و گفت: متأسفانه در برخی رودخانه‌ها، تعرضات گسترده‌ای به بستر و حریم رودخانه انجام گرفته که با تشکیل ستادی متشکل از مقامات قضائی استان، موضوع را پیگیری خواهیم کرد.

وی در ادامه به موضوع اصلاح میان گذر دریاچه ارومیه نیز اشاره کرد و گفت: ایجاد پل‌های آب گذر برای چرخش بهتر آب دریاچه ارومیه می‌تواند در احیای دریاچه مؤثر باشد که اجرایی شدن این طرح را از طریق معاون اول رئیس جمهور پیگیری خواهیم کرد.

استاندار آذربایجان غربی در پایان از رسانه‌های استان به دلیل اطلاع رسانی به موقع اخطارهای هواشناسی و همراهی در جهت رفع مشکلات استان قدردانی نمود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: درياچه اروميه منطقه آذربایجان غربی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۶۹۵۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار وقوع سیل برای روزهای آینده در بیش از ۱۵ استان کشور

حسین ظفری سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در خصوص هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای روزهای دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ و سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ در برخی از استان‌های کشور اعلام کرد: برای روز دوشنبه استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، کردستان، کرمانشاه، اردبیل، گیلان، زنجان، لرستان، کهگیلویه و بویراحمد، نیمه غربی چهارمحال و بختیاری، ایلام، شمال و شرق خوزستان، جنوب مرکزی، جنوب همدان و ارتفاعات و دامنه استان‌های مازندران، تهران و البرز که تحت تأثیر هشدارهای نارنجی هستند.

معاون پیشگیری و کاهش خطرپذیری سازمان مدیرت بحران کشور برای روز سه‌شنبه نیز برای استان‌های شمال آذربایجان شرقی، شمال و غرب آذربایجان غربی، دامنه ارتفاعات استان‌های تهران، البرز، مازندران و گیلان، لرستان، نوار غربی چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، غرب کردستان، غرب کرمانشاه، نیمه شمالی ایلام و شمال شرق خوزستان، اردبیل هشدار سطح نارنجی را صادر کرد.

در ادامه این عضو شورای عالی مدیریت بحران کشور اختلال در سفرها، کاهش دید، لغزندگی جاده‌ها، آب‌گرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و اختلال در ناوگان حمل و نقل، در مناطق مستعد گرد و خاک محلی، در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ و خسارت به محصولات زراعی و باغی را برای استان‌های ذکر شده پیش بینی کرد.

ظفری در پایان پرهیز از سفرهای غیر ضروری، عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز از فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از چرا دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، با توجه به احتمال رخداد تگرگ اتخاذ تمهیدات لازم جهت جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی را به مردم استان‌های درگیر با این سامانه را توصیه نمود.

کد خبر 6097215

دیگر خبرها

  • وضعیت مخازن سد حوضه‌های آبریز دریاچه ارومیه و ارس
  • ۱۷۳۴ کلاس درس در آذربایجان‌غربی در حال احداث است
  • مدیریت بحران اردبیل در آماده باش کامل
  • تقویت سامانه بارشی در آذربایجان غربی/دمای هوا ۵ درجه کاهش می یابد
  • جوابیه آب منطقه‌ای آذربایجان غربی در خصوص برداشت غیرمجاز از حق آبه دریاچه ارومیه
  • حضور استاندار آذربایجان غربی در برنامه صف اول شبکه خبر
  • هشدار وقوع سیل برای روزهای آینده
  • هشدار نارنجی؛ آماده‌باش مدیریت بحران برای ۱۸ استان
  • آماده باش دستگاه‌های اجرایی البرز با اعلام هشدار هواشناسی
  • هشدار وقوع سیل برای روزهای آینده در بیش از ۱۵ استان کشور